У Кривому Розі побили журналіста за матеріал про отруєння бездомних собак

 Канал 112

У Кривому Розі побили журналіста порталу "Перший Криворізький", який готував матеріал про жорстоке поводження з тваринами. Про це повідомив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко на своїй сторінці в Facebook.

Інцидент стався сьогодні, 18 липня, на території КП "Швидкісний трамвай". Нападник представився журналістові Миколі Чирві як заступник начальника охорони підприємства.

"Кореспондент до КП приїхав після повідомлення читачів, що, ймовірно, співробітники згаданої установи протруїли стерилізованих безпритульних собак. Та поспілкуватися й розібратися в ситуації Микола не встиг – отримав удар по обличчю", - написав він.

За словами Томіленко, журналіст увійшов на територію безперешкодно. Далі він зустрів чоловіка, показав йому журналістське посвідчення і пояснив, з якої причини приїхав. І після цього Миколу вдарили по обличчю.

За словами головного редактора порталу Софії Скиби, на місце події приїхали правоохоронці. Зараз постраждалий Микола Чирва проходить судово-медичну експертизу.

"У телефонному режимі правоохоронці повідомили нам, що зараз вирішують, за якою статтею відкриватимуть кримінальне провадження. Відзначають, що відповідно до наданим відеодоказам – а напад на Миколу встиг зафіксувати його колега – стаття 171",- сказала вона.

Вона також додала, що ніхто з керівників комунального підприємства не вийшов на зв'язок ні з редакцією, ні з потерпілим журналістом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення