У Кривому Розі в кущах знайшли мертвою 15-річну дівчинку: що відомо, версії загибелі (фото)

14 квітня у Кривому Розі на вулиці Кропивницького знайшли мертвою 15-річну дівчинку. Її тіло лежало у кущах біля гаражів. Ознак насильницької смерті на тілі не було. Труп виявили близько 20:55. Про це пише Інформатор.

За попередніми даними, дев’ятикласниця сварилась з батьками через те, що вона довго гуляла і не повідомляла, де вона знаходиться. 14 квітня близько 10:00 вона сказала, що йде на прогулянку з друзями.

За даними видання "Свої. Кривий Ріг", підліток з багатодітної родини і неодноразово втікала з дому. Раніше сім’я жила неподалік цієї місцини, але згодом переїхала у Тернівський район. Тіло 15-річної дівчинки побачили діти, які проходили повз.

Причину загибелі встановлюють. За однією з версій, підлітки компанією "зависали" у гаражі. Раптом прийшов батько одного з дітей та попросив сходити до крамниці. 15-річна дівчинка лишилася, адже почувалася погано. Коли друзі повернулися, дитина була вже мертва.

Компанія віднесла її тіло до покинутої споруди. Тільки потім 17-річний хлопець померлої зателефонував у поліцію, після чого викинув сімку. Про це журналістам видання відомо з власних джерел.

Нині з учасниками "гаражної вечірки" працюють правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення