У Кривому Розі в затопленому кар'єрі знайшли труп: це може бути 17-річна дівчина, яку шукали 3 тижні (відео)

У Кривому Розі в затопленому кар'єрі на Зарічному знайшли труп. Ймовірно, це 17-річна Христина Бардіна, яку шукали ледь не всім містом понад три тижні — з 30 жовтня. Востаннє її бачили в районі КРЕСу та 9 лікарні.

Тіло доволі сильно розклалося. Під час попереднього огляду, особу та стать людини встановити не виявляється можливим. Буде проведена судово-медична експертиза.

"На тілі багато переламів та сліди розкладання. Ймовірно, було падіння з висоти кількох десятків метрів", - інформує "Дніпро обласний".

Місцеві жителі, які знають Христину, розповіли, що її виховувала з 6-річного віку двоюрідна тітка. Вона взяла дівчинку на виховання, оскільки рідну матір позбавили батьківських прав, а рідна бабуся та дядько хотіли віддати її до дитячого будинку. Подейкують, що матір була залежною від наркотиків.

Тіло виявили поліцейські спільно з працівниками ДСНС під час пошукової спецоперації з розшуку 17-річної дівчини, повідомили у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Під час обстеження кар’єру за допомогою дрона правоохоронці виявили рештки мертвої людини на березі штучної водойми затопленого кар’єру у Покровському районі", - йдеться у повідомленні.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення