У Кривому Розі знайшли мертвим рідного брата застреленого мера Костянтина Павлова: все, що відомо (фото)

Рідного брата загиблого мера Кривого Рогу Костянтина Павлова знайдено мертвим, повідомляє "Первый городской".

Тіло Андрія Павлова в його ж квартирі на вулиці Черняховського у Кривому Розі виявив близько 16:30 друг. При цьому, за наявною інформацією, ще сьогодні вранці Андрія Юрійовича бачили живим. Йому було 46 років.

Зараз на місці події перебувають співробітники правоохоронних органів. У Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області уточнили, що за попередньою інформацією, видимих ознак насильницької смерті на тілі загиблого немає. Водночас на сайті поліції не підтверджується, що загиблий є братом покійного мера Павлова.

Про смерть Андрія Павлова написав у Facebook нардеп від ОПЗЖ Вадим Рабинович.

Як повідомляє криворізький блогер Олексій Таймурзін, Андрій Павлов страждав від алкоголізму і помер, судячи з усього, у результаті запою.

"Сьогодні весь день йому було погано, у чоловіка була блювота. Все це підтверджує його друг", - повідомив Таймурзін.

У поліції підтвердили, що тіло загиблого виявив знайомий, який приїхав його провідати. За день до цього потерпілий скаржився на проблеми зі здоров’ям.

"Заявник повідомив, що загиблий вранці зателефонував йому та попросив привезти води, оскільки з учорашнього дня почувався погано. Коли знайомий приїхав, то чоловік вже був мертвий", - розповіли у пресслужбі поліції.

На місці працюють експерти та слідчо-оперативна група. В подальшому тіло чоловіка буде направлено на проведення судово-медичної експертизи, яка має встановити причину смерті.

Павлов Андрій Юрійович був молодшим братом загиблого 15 серпня за досі не встановлених слідством обставин мера Кривого Рогу Костянтина Павлова. Основною версією загибелі чиновника слідство вважає умисне вбивство.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення