Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=2sznS1Fegf0&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=2sznS1Fegf0&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Смерть мера Кривого Рогу: напередодні Павлов відправив охоронців з дому і лишився сам (відео)

Смерть мера Кривого Рогу: напередодні Павлов відправив охоронців з дому і лишився сам (відео)

Напередодні загибелі Костянтин Павлов відправив усіх охоронців відпочивати та залишився вдома сам.

no video parsed

У невеличкому селищі Вільне на Дніпропетровщині знайшли мертвим на порозі власного будинку із вогнепальним пораненням в області грудей мера Кривого Рогу Костянтина Павлова.

Павлов певний час не відповідав на телефонні дзвінки дружини та охоронців, тому один із його товаришів терміново вирушив до маєтку. Він і виявив моторошну знахідку.

Мер саме перебував із родиною у відпустці, коли його терміново викликали на роботу. Після декількох нарад і зустрічей він повернувся додому, повідомив помічникам, що втомився, а тому хоче побути трохи наодинці. Він відправив охоронців додому і з того моменту не виходив на зв’язок.

Судячи з попередніх висновків криміналістів, Павлов вбив себе сам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення