У Львові 18-річну дівчину судили за секс на тролейбусній зупинці, чоловіка не покарали

У Львові парочка займалася сексом на зупинці громадського транспорту. Очевидці викликали поліцію, через що на дівчину завели кримінальну справу. Її притягнули до відповідальності, водночас чоловіка, згідно з матеріалами справи, ні. Про це йдеться у постанові Франківського районного суду м. Львова.

Повідомляється, що 25 лютого о 22:18 парочка на зупинці громадського транспорту на вулиці Кульпарківській зайнялася сексом.

"Вчинила дії розпусного характеру, а саме бувши оголеною нижче пояса, вступила в контакт (статеві зносини) з громадянином, чим порушила громадський порядок, що стало проявом безсоромності та грубої непристойності», – йдеться у постанові суду.

На суді підозрювана свою провину визнала та розкаялася. Суд визнав дівчину винною за ст. 173 Кодексу України про адміністративне правопорушення, проте суддя вирішив обмежитися усним зауваженням і закрив справу.

Журналісти "Громадського" намагалися з'ясувати, чому чоловіка не притягували до відповідальності, але із Франківським районним судом Львова їм не вдалося зв'язатися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення