У Львові псих побив дівчаток 14 і 16 років: тягнув у кущі, кидав каміння, але його відпустили додому (відео)

У Львові чоловік побив двох дівчат, віком 14 і 16 років. Як інформує Lviv.media, інцидент трапився на вулиці Володимира Великого.

Поліцейські виявили чоловіка, який був схожий за описом та затримали його. Потерпілі дівчата підтвердили, що це саме їх кривдник. Ним виявився 42-річний львів'янин. На місце виклали слідчих поліції, а неповнолітніх дівчат госпіталізували.

За словами очевидців, молодшу дівчинку чоловік хотів затягнути за волосся в кущі. Правоохоронці затримали зловмисника. Зазначається, що йому загрожує лише 125 стаття ККУ (легкі тілесні).

Як написала на своїй сторінці у ФБ львів’янка Мар'яна Лещак, нападник може перебувати на обліку у спеціалізованому закладі.

"Сьогодні серед білого дня біля дому на Аню і Юлю напали і побили. Чоловік, який лікується на Кульпарківській. Дякую людям, які проходили повз і допомогли його затримати і опізнати. Маю надію, що його покарають, не дивлячись на те, що він стоїть на обліку в психлікарні. Я зараз з дівчатами в лікарні. Будьте обережні, до біди багато не треба", - написала Мар’яна Лещак.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення