У Малині жорстоко зґвалтували собаку, у неї рвані рани хребта і промежини: відео з ветлікарні

У Малині Житомирської області невідомий зґвалтував собаку. Тварина отримала серйозні травми та не може самостійно пересуватися. Про це повідомляють зоозахисники UAnimals.

Травмовану собаку знайшли місцеві жительки. Тварина не могла самостійно пересуватися. Жінки відвезли тварину до ветеринара, який і встановив, що її зґвалтували.

"Собака мала рвані рани в області поперекового відділу хребта та промежини. Вони були отримані близько двох тижнів в результаті фізичної розправи. Через травми тварина не може пересуватися самостійно", - йдеться у повідомленні.

UAnimals звернулися до Національної поліції Житомирської області з заявою про вчинення кримінального злочину та вимогою невідкладно розпочати досудове розслідування.

Наразі собака, яку назвали Сарою, перебуває на лікуванні. Зоозахисники переказали на її реабілітацію 5000 гривень. Зазначається, що лікування та відновлення триватимуть довго.

"З жорстокості до тварин починається жорстокість до людей. Ми дуже хочемо, щоб той, хто вчинив так з Сарою, був покараний та відповів за свій нелюдський вчинок", - зазначили зоозахисники.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення