У Миколаєві авто протаранило вантажівку, а потім лоб у лоб зіткнулось з фурою: водій і пасажир загинули одразу (фото)

У Миколаєві сталася ДТП за участі легковика та двох вантажівок, у результаті чого двоє людей загинули. Про це повідомили у поліції Миколаївської області.

"24 грудня близько 23:55 на вул. Херсонське Шосе 34-річний водій автомобіля Mazda допустив зіткнення із вантажівкою DAF, припаркованою на узбіччі, після чого легковик виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся із вантажним автомобілем MAN під керуванням 37-річного водія", - йдеться у повідомленні.

У результаті автопригоди водій та 46-річний пасажир Mazda від отриманих тілесних ушкоджень загинули на місці події, ще одного 47-річного пасажира легкового авто доправили до лікарні.

На місці ДТП також працювали рятувальники.

"Рятувальники вивільнили постраждалого та передали бригаді карети швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації. За допомогою аварійно-рятувального інструменту тіла загиблих деблоковано та передано до судово-медичної експертизи. Від ДСНС на місці працювали три одиниці техніки та 12 чоловік", — повідомили у ДСНС.

Слідчі кваліфікували подію за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення