У Миколаєві ворожі ракети розгатили склад гумдопомоги, де згоріли тисячі тонн продуктів, АЗС та автомийку: відео "прильотів" і наслідків

Сьогодні вночі близько 03:05 російські окупанти випустили по Миколаєву сім ракет С-300. Про це повідомив миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

"Є влучання в об’єкт інфраструктури, АЗС, газогін та складське приміщення. Рятувальники ДСНС оперативно ліквідували всі займання, які виникли внаслідок обстрілів. Зранку комунальники зачистили територію для проїзду транспорту", - розповів мер Сєнкевич.

Відомо, зокрема, що російські військові двома ракетами вночі обстріляли один зі складів гуманітарної допомоги. Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім опублікував відео, на якому показав наслідки обстрілів російськими військовими складу з гуманітаркою.

"Згоріли тисячі тонн продуктів, призначених для дітей, людей похилого віку та нужденних", - повідомив Кім у Twitter.

Місцеві жителі опублікували відео з дуже сильною пожежею, яка почалась на місці вибуху.

На цей час відомо про одного постраждалого. У деяких районах Миколаєва унаслідок обстрілів зникли електрика та вода.

У місцевих телеграм-каналах повідомляють, що одна з ракет впала на території мийки самообслуговування. У результаті пошкоджено не тільки комплекс автомийки, а й поряд розташовані приватні будинки та автомобілі на сусідній парковці.

Мер Миколаєва також показав відео наслідків обстрілу АЗС у центрі міста.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення