У Москві горіли військова частина, гуртожиток Росгвардії ОМОН та інститут легких сплавів (відео)

У Росії тривають пожежі "возмєздія". Так, за вчорашній день у Москві виникли займання на територіях військової частини, гуртожитку Росгвардії та інституту легких сплавів, а в Саратовській області підпалили військовий комісаріат.

Російські телеграм-канали повідомили з самого ранку 23 грудня про пожежу у військовій частині в Москві. За попередніми даними, вогонь спалахнув у гаражних боксах, розташованих на території частини у столичному Східному адміністративному окрузі. Площа пожежі становила близько 200 квадратних метрів. До гасіння довелося залучити близько десятка пожежних розрахунків. За офіційними даними, постраждалих немає.

Також сталась масштабна пожежа у будівлі гуртожитку Росгвардії ОМОН у Москві — з вікон валив густий дим. Надзвичайники провели евакуацію. Про причини займання наразі невідомо. ЗМІ повідомляють, що вогонь палав в приміщенні, де зберігались бронежилети.

Увечері того ж дня стало відомо про те, що у Москві горить склад із 400 пропановими та ацетиленовими газовими балонами на території Всеросійського інституту легких сплавів. У будівлі на вулиці Горбунова тривалий час лунали вибухи. Дані про площу пожежі різняться – 100-200 кв. м.

На додачу до всього, на Саратовщині підпалили військкомат. Пожежа виникла у будівлі військового комісаріату в селі Івантєєвка на вулиці Кооперативній. Підпалити намагалися кабінет чергового — там знайшли пластикову пляшку із залишками бензину і, ймовірно, олії. Пожежу вдалося загасити до того, як вона перекинулась на інші приміщення, але кабінет сильно постраждав від вогню.

Хто це зробив, як стверджують пропагандистські ЗМІ, наразі невідомо. Паліїв розшукують.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення