У Німеччині знову вбили українця: у притулку для біженців знайшли мертвим 46-річного чоловіка

  Spiegel

У німецькому місті Росток у притулку для біженців загинув 46-річний українець. Убивство сталось 12 серпня близько 12:15.

Українця із пораненнями виявив співробітник служби безпеки. Лікар швидкої допомоги констатував, що 46-річний чоловік помер від отриманих травм.

У прокуратурі зазначили, що обставини, за яких помер українець, вказують на те, що його вбили.

Як відомо, у Німеччині це вже не перший випадок вбивства українців, які утекли від війни.

Убивства українців у Німеччині

На початку червня у німецькому місті Дебельн зникла 9-річна Валерія. Сім'я дитини приїхала до Німеччини, рятуючись від війни. Дівчинку зрештою знайшли вбитою. Відомо, що обидва душогуби пов’язані із матір’ю дівчинки.

У березні у річці Рейн біля міста Гоккенгайм знайшли українську біженку, її мати та 1,5-місячне немовля зникли безвісти.

У лютому у Дюссельдорфі зарізали 17-річного баскетболіста з України Володимира Єрмакова. Пізніше у реанімації помер і його товариш, також баскетболіст, 18-річний Артем Козаченко. Слідство звинувачує у вбивстві чотирьох підлітків віком від 14 до 16 років. Двоє з них є громадянами Німеччини, а інші — громадяни Сирії. Вони вигукували антиукраїнські гасла, після чого почали наносити ножові удари.

27 квітня у німецькому місті Мурнау на парковці місцевого торгового центру Tengelmann Center двоє громадян України віком 36 та 23 років отримали смертельні ножові поранення. Один із чоловіків загинув на місці, а другий помер від завданих травм у лікарні. Згодом з’ясувалось, що вбиті українці були військовими.

Читайте також: У Німеччині чиновник-педофіл домагався 9-ти й 11-річного синів українських біженців

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення