У підвалі меблевої фірми знайшли побитий труп із монтажною піною в роті та анусі (відео)

У Москві рф сталось жорстоке вбивство. Там різноробочий побив чоловіка і залив йому монтажною піною рот та інтимне місце у підвалі меблевої фірми. Постраждалий помер. Про черговий скрєпний випадок у ворожій країні пишуть росЗМІ.

Відомо, що двоє чоловіків, які пиячили всю ніч, посварилися під ранок в підвалі меблевої фірми на Таганській площі. Чоловікам 30 років і 41 рік.

Від слів чоловіки перейшли до бійки, а потім старший розлютився, схопив монтажну піну, залив нею рот і задній прохід своєму опонентові. Постраждалий помер на місці. Труп зі спущеними штанами знайшли та викликали екстрені служби.

Підозрюваного затримали. За даними SHOT, це мешканець Москви Алєксандр Смірнов (на фото). У чоловіка є борги за кредитами – щонайменше 155 тисяч рублів. Працював різноробочим, ніде не був офіційно працевлаштований. У нього є дружина та троє дітей. Його дружина розповіла журналістам, що останні місяці Алєксандр багато пиячив, зрідка піднімав на неї руку. Напередодні зателефонував дружині та повідомив, що вип'є пива та приїде додому, але так і не повернувся. А коли зрештою зателефонував – повідомив, що вбив людину і тепер "поїде надовго". Жінка впевнена, що в нього поїхав дах через алкоголь. Порушено кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення