У РФ масово накрились смартфони Xiaomi: росіяни "всєй правди ми нє знаєм" в гніві, щоці і розпачі (фото)

У користувачів Xiaomi з Росії сьогодні сталась масова проблема: після оновлення операційної системи смартфони перетворилися на "цеглини", яка ні на що не реагують, або стирають всі дані для роботи. Проблема торкнулась тільки жителів країни-агресорки.

Після оновлення операційної системи Hyper OS телефони припинили подавати ознаки життя. У деяких на екранах з'являється основне меню, яке пропонує перезавантажити телефон або стерти всі дані, в інших зовсім чорний екран, пишуть росЗМІ.

Підтримка китайської корпорації Xiaomi не може допомогти користувачам – там пропонують зробити перезавантаження (це не допомагає) та скинути базові налаштування (при цьому дані видаляються). Операційну систему Xiaomi HyperOS презентували наприкінці 2023 року. Її створили як альтернативу Android.

Від критичного "бага" постраждали й працівники ремонтних майстерень — вони не знають, як усунути поломку, а до них цілий день безупинно приходять обурені люди. Поки що в техпідтримці Xiaomi просто радять відключити можливість автоматичного оновлення, при цьому користувачі кажуть, що проблема характеру лише для власників із Росії — у Казахстані, наприклад, усе працює чітко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення