У Рівному п'яний водій збив військового і втік: драгер показав 2,10 проміле алкоголю (фото)

У Рівному на вулиці Соборній на очах у патрульних п'яний водій легковика Audi збив людину на дорозі та втік. Згодом його знайшли правоохоронці та затримали. Постраждалий пішохід внаслідок отриманих травм помер у лікарні.

Як повідомляє Нацполіція Рівненської області, загиблим пішоходом виявився 27-річний житель м. Костопіль, військовослужбовець у відпустці. Чоловік перетинав проїзну частину у невстановленому місці, це сталось 2 грудня близько 3 години ночі, уточнили у поліції.

"Поліцейські негайно викликали швидку для потерпілого, а орієнтування про автомобіль передали всім патрулям. На місце ДТП прибув ще один екіпаж, і патрульні почали переслідування втікача", - йдеться в повідомленні.

Згодом машину Audi з механічними пошкодженнями виявили на вулиці Дорошенка. Водій і пасажир легковика поводилися агресивно, тому на них довелося надіти наручники.

Як виявилося, водій - 24-річний житель села Бармаки під Рівним. Драгер при перевірці показав 2,10 проміле алкоголю. Наразі слідчі вже повідомили про підозру водію за спричинення у Рівному смертельної ДТП. Крім того, поліцейські підготували та вручили клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою, яке розглядатиметься у Рівненському міському суді.

Відомості про факт - п’яне водіння, що спричинило смерть потерпілого - слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286-1 Кримінального кодексу.

Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортом до 10 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення