У Сімферополі під час поліцейської погоні розбився на смерть екснардеп ВРУ і посібник російських окупантів

Ексдепутат Верховної Ради Олексій Ременюк та голова колишньої української партії "Русь єдина" розбився на смерть під час поліцейської погоні у Сімферополі. Йому було 66 років. Ременюк був народним депутатом III та IV скликань (1998-2006), членом партій "Громада", "Батьківщина" та "Русь Єдина", підтримував політику російського диктатора Володимира Путіна.

Як повідомляє російське видання Mash, Ременюк їхав увечері з дня народження товариша на своєму позашляховику Range Rover. Його зупинили співробітники поліції. Під час перевірки документів попросили пройти тест на вміст алкоголю — водій виявився п'яним.

Коли поліцейські спробували його затримати, той вирвався з рук, стрибнув за кермо і натиснув педаль газу. Водій протяг ДПСника на двері позашляховика асфальтом, а коли почалася погоня, Range Rover Ременюка вийшов на зустрічку на об'їзній трасі і зіткнувся з вантажівкою. Він та його пасажир померли на місці.

Довідка

У липні 2003 року став співзасновником партії Слов'янський народно-патріотичний союз. У 2006 році СНПС було перейменовано на Партію політики Путіна. Тоді ж сепаратист і посібник російських окупантів Ременюк очолив список Партії політики Путіна на виборах 2006 року до Верховної Ради, проте втретє Ременюк до парламенту не був обраний, оскільки його політична сила набрала 0,12% голосів виборців. У 2008 році Партію політики Путіна було перейменовано на партію "Русь Єдина".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення