У США астролог в день затемнення зарізала свого хлопця, викинула дітей з авто на шосе і наклала на себе руки

У США популярна блогерка-астролог вбила свого хлопця і викинула з авто, що рухалось по трасі, двох дітей — восьмимісячне немовля загинуло. Потім вона наклала на себе руки. За кілька днів до цього жінка писала в соцмережах дивні пости про апокаліпсис і "духовну війну", повідомляє ABC7 News.

34-річна мешканка Лос-Анджелеса Даніель Шеракія Джонсон завдала смертельних поранень ножем у груди своєму молодому чоловікові, з яким жила разом зі своїми двома дітьми. Свідком убивства стала дев'ятирічна донька жінки. Трагедія сталась вранці у День повного сонячного затемнення, 8 квітня.

Джонсон спробувала винести тіло з дому, але не впоралася та залишила на кухні. Згодом труп виявили сусіди, які викликали поліцію. За даними правоохоронців, у квартирі було розкладено карти Таро.

Сама жінка забрала своїх дітей, посадила їх у автомобіль та виїхала на шосе. Там вона, не припиняючи руху, зажадала, щоб старша дочка вийшла з машини, а коли та не послухалася, виштовхнула назовні і дівчинку, і восьмимісячне немовля. Малюка, що впав, на смерть переїхало інше авто. Друга дитина теж постраждала і згодом була доставлена до лікарні.

Після цього Джонсон поїхала до сусіднього містечка, де на величезній швидкості врізалася в дерево і загинула на місці - за версією поліції, це було самогубство.

Правоохоронці поки що не можуть зрозуміти мотиви дій жінки. Єдиний свідок події, якого вони мають, дев'ятирічна дочка Джонсон.

"У нас дуже мало інформації, крім того, що сталася суперечка, яка переросла в насильство і закінчилася трагедією", — заявив представник поліції.

Крім того, в рамках розслідування вивчають соцмережі Джонсон: вона була популярною блогеркою, на її обліковий запис у X підписано понад сотню тисяч людей. Там вона називала себе "астрологом" та "божественною цілителькою". На своєму сайті американка пропонувала "ритуали, інтуїтивне керівництво, дистанційне зцілення та астрологічні ворожіння" клієнтам по всьому світу. Вона стверджувала, що походить із сім'ї "корінних шаманів і знахарок", а у три роки "пережила навколосмертний досвід, який послужив для неї обрядом посвяти в шаманізм".

За кілька днів до трагедії Джонсон залишила в X кілька дивних постів — зокрема, вона назвала затемнення 8 квітня "втіленням духовної війни" і заявила, що "якщо вам коли-небудь потрібно було вибрати сторону, то зараз саме час вчинити у своєму житті правильно".

Також жінка закликала "прокинутися", тому що "апокаліпсис уже настав" і настав час "вибирати те, у що віриш".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення