"У суді ділили дитину, мадама була буха": нові подробиці про самопідпал матері під судом на Київщині (відео)

Перед судом у м. Рокитне на Білоцерківщині підпалили себе жінка. Про це повідомляє поліція Київщини.

За даними столичних телеграм-каналів, потерпіла знаходиться в Києві в лікарні, у неї, за різними даними, від 70 до 80% опіків тіла. Зазначається, що жінці 35 років.

У соцмережах із посиланням на людей, які нібито знають родину, ще вчора розповіли деякі подробиці. Спершу повідомлялось, що чоловік жінки - військовий. Він начебто подав до суду на відстрочку у мобілізації, але там відмовили. Через це нібито дружина і підпалила себе прямо під судом.

Сьогодні ж телеграм-канали спростували "російську методичку", яку вчора самі ж і розповсюдили. Жінка, яка здійснила самопідпал під судом, зробила це через розбірки з чоловіком щодо прав на дитину.

"Насправді ж - цивільні відносини щодо прав на дитину. Подружжя прийшло ділити дитину. Мадама була буха. Суд перенесли і тут понеслося…", - пише "Київ оперативний".

Слідчі поліції Київщини за фактом доведення до самогубства розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 120 Кримінального кодексу України).

"18 липня близько 16:00 працівники судової охорони помітили біля приміщення суду громадянку, яка обливала себе займистою речовиною. Охоронці намагалися зупинити її, але жінка підпалила себе. Один із працівників вогнегасником одразу почав гасити полум’я. На місце події одразу ж викликали швидку медичну допомогу. По приїзду медиків жінка була у свідомості, але отримала близько 70% опіків тіла. Її терміново доставили до лікарні", - офіційно повідомили у поліції.

Увага! ВІДЕО містить шокуючі кадри! НЕ РЕКОМЕНДУЄТЬСЯ до перегляду дітям, вагітним та людям зі слабкою психікою!!!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення