У центрі Києва п'яний водій влетів у натовп пішоходів: моторошні подробиці трагедії та відео

На Майдані Незалежності в Києві в п'ятницю, 30 жовтня, відбулася масштабна ДТП. За повідомленням поліції Києва, водій Land Rover на всій швидкості проїхався пішохідною зоною. У результаті загинуло двоє осіб, ще четверо постраждало.

Причиною смертельної ДТП на майдані Незалежності в Києві нібито стало те, що водій Land Rover не впорався з керуванням через те, що знепритомнів. Нещодавно він переніс операцію на серці (стентування).

Чоловік пройшов тест на наявність алкоголю в крові на місці події. Результати показали 0,0 проміле алкоголю.

"Водій – 66-річний чоловік. Він заявив, що прийшов до тями, тільки коли вже все трапилося. Тобто далі йому буде висунуто звинувачення за статтею 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України. У межах досудового слідства буде проведено експертизи, які повинні дати відповідь – що трапилося, чи не був він під дією лікарських препаратів, алкоголю, наркотиків", – сказав заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

Правоохоронці затримали водія. Пізніше поліція оприлюднила відео з траєкторією руху авто. На кадрах видно, що неконтрольований рух машини почався на перехресті за Будинком профспілок.

Як повідомляє Telegram-канал "Вести", ім'я винуватця смертельної ДТП на Майдані Незалежності в Києві, в якому загинули дві людини - Назаренко Юрій Миколайович, раніше він працював на керівних постах в комісії з цінних паперів та фондового ринку. Юрій Назаренко 1954 року народження, прописаний в Печерському районі Києва.

Винуватцю смертельної ДТП на пішохідній зоні Хрещатика повідомили про підозру після затримання. Дії чоловіка кваліфіковано за ч. 3 ст. 286 КК України - порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель двох і більше осіб.

В цей час підозрюваний госпіталізований в лікарню, де перебуває під охороною. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу.

Зазначимо, в результаті аварії загинули дві жінки 1941 і 1990 року народження, ще троє осіб було госпіталізовано.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення