У центрі Києва скоєно замах на військовослужбовця: порізали відомого морпіха і прес-офіцера

У Києві невідомі напали на військовослужбовця. Потерпілого з місця події госпіталізували до медичного закладу з ножовим пораненням грудної клітини, правоохоронці шукають зловмисників. Про випадок повідомили у поліції Києва.

"19 жовтня близько 22.00 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській виявлено військовослужбовця з ножовим пораненням. Медики негайно госпіталізували потерпілого. Попередньо встановлено, що чоловік йшов територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та нанесли три ножові поранення", - йдеться у повідомленні.

Задля розкриття злочину до розшуку причетних осіб задіяні співробітники карного розшуку, слідчі та дільничні офіцери поліції. Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження та опитують ймовірних свідків.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 - умисне тяжке тілесне ушкодження Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

"Якщо ви стали свідком даного кримінального правопорушення зателефонуйте на спецлінію 102 або до чергової частини Шевченківського управління поліції за номером (044) 486-03-06", - звернулись у поліції до свідків.

Видання Kriminal.net опублікувало статтю, в якій було розкрито ім’я потерпілого. Ним, за словами джерела, виявився відомий український військовий, журналіст і громадський діяч, прес-офіцер 503 об морської піхоти ЗС України Олексій Годзенко. Він є сином Народного Героя України Дмитра Годзенка, більш відомого як "Годзила", який загинув на початку війни від рук окупантів.

Олексій народився 16 березня 1991 року та є громадянином України. До початку російської агресії був цивільним журналістом, працюючи на українському телеканалі "24 канал". Але після загибелі батька він вирішив підписати контракт із ЗСУ.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення