У Варшаві в парку чоловік порізав двох 15-річних українців, ще двоє однолітків врятувались (фото)

В одному з парків Варшави молодий чоловік із ножем завдав поранень двом підліткам. Польські медіа пишуть, що постраждалими є українці. Про це пишуть Wyborcza та TVP3 Warszawa.

Інцидент стався у Брудновському лісі — великому парку у північно-східній частині міста, в районі вулиці Глебоцької та торгового центру. Інформація про конфлікт за участю озброєного ножем чоловіка надійшла до поліції 22 липня після 15:00. Поліція отримала повідомлення, що 26-річний чоловік із ножем атакував групу підлітків. Двоє 15-річних хлопців опинилися в лікарні з ножовими пораненнями.

Представник поліції Варшави Каміль Соботка розповів журналістам, що нападника затримали та допитують, на той час його мотиви не були відомі. Він також згадав, що нападник — іноземець.

Неофіційно журналісти Wyborcza дізналися, що нападник — виходець з Узбекистану, на момент подій він був із брендованим наплічником однієї з компаній доставлення їжі.Відомо, що він втратив телефон і ключі під час втечі. Поліція затримала його приблизно за 500 метрів від місця інциденту.

Постраждалі хлопці — українці, вони отримали поранення рук і живота. В їхній компанії перебували ще двоє однолітків, які не постраждали.

Нападника та одного з підлітків затримала поліція. Виявилося, діти також були озброєні небезпечними предметами, передає TVP3.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення