У Запоріжжі 20-річний хлопець задушив сусідку заради телефону та продуктів (фото, відео)

У Запоріжжі чоловік жорстоко вбив свою сусідку. На тілі жінки знайдено сліди насильницької смерті зі слідами асфіксії (удушення). Про це повідомляють "Надзвичайні новини" з посиланням на прес-службу Нацполіції в Запорізькій області, підозрюваного у вбивстві вже затримали.

Повідомляється, що злочин трапився в квартирі на вулиці Новокузнецькій.

"Поліцейські з'ясували, що жінка проживала з 10-річним сином. У той день вони збиралися в гості до дідуся. Проте онук подзвонив йому і сказав, що повернувся зі школи, але мама не відкриває двері. Чоловік приїхав і виявив у квартирі тіло дочки, після чого викликав поліцію", – зазначено в повідомленні.

Також із квартири зник мобільний телефон, два ноутбуки з документами, 650 євро, 1000 гривень, чотири банківські картки та продукти харчування. Затриманим за підозрою виявився 20-річний сусід убитої.

"Під час слідчих дій встановлено, що він дочекався жінку біля ліфта, вдарив її по голові, забрав ключі від квартири і затягнув жертву всередину, задушив. Далі зловмисник виніс із дому все цінне майно і втік", – відзначили в поліції.

Розпочато кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення