Удари викруткою в груди, шию та голову: у Києві сильно порізали чоловіка, який заступився за жінку

У Києві чоловік тяжко поранив товариша, який зробив йому зауваження щодо ставлення до цивільної дружини. Чоловік мав необережність у ході конфлікту заступитися за чужу жінку перед її ж благовірним-тираном. Різанина сталась у одній з багатоповерхівок Дніпровського району міста. Про інцидент розповіли у Відділі комунікації поліції Києва.

До поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що у квартирі на вулиці Івана Сергієнка її цивільний чоловік тяжко поранив знайомого. Співмешканець жінки наніс товаришу удари викруткою в груди, шию та голову, після чого втік у невідомому напрямку.

"Спершу чоловіки розпивали алкоголь у квартирі, а згодом почали з’ясовувати стосунки через те, що гість попросив товариша не ображати цивільну дружину. В якийсь момент зловмисник збив знайомого з ніг, схопив викрутку та декілька разів вдарив його в груди, шию та голову. Після скоєного він втік із квартири. Дружина нападника одразу викликала поліцію. Під’їжджаючи до вказаної адреси, правоохоронці помітили та зупинили невідомого, який був схожий за орієнтуванням на підозрюваного", - розповів начальник відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Валерій Джус.

Після підтвердження інформації, поліцейські затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 31-річний уродженець Київської області, який раніше проблем із законом не мав.

З місця події слідчо-оперативна група вилучила ймовірне знаряддя злочину — викрутку зі слідами речовини бурого кольору, яку зловмисник сховав під ліжко, а також інші речові докази.

У 48-річного потерпілого медики діагностували колото-різані поранення тулуба, шиї та голови. Нині він перебуває під наглядом лікарів.

Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення