Українців просять повідомляти про пересування ворожої техніки​ вночі, бо скоро знову буде "гаряче"

Генеральний штаб ЗСУ звернувся до українців з проханням передавати повідомлення про пересування ворожої техніки. Адже найімовірніше, що вночі російські війська будуть поповнювати запаси палива і боєприпасів. Номер телефону для повідомлень: 0800 500 410

"Шановні співгромадяни - жителі Сумської, Чернігівської, Херсонської, Житомирської, Київської, Харківської областей! Вірогідно, вночі росіяни будуть підтягувати свої війська з паливом і боєприпасами. Передавайте інформацію про пересування ворожої техніки українським військовим або керівництву своїх населених пунктів, районів, областей", - закликали громадян в Генштабі ЗСУ.

Також нещодавно радник голови Офісу президента України Олексій Арестович спрогнозував нові удари по містах України. За його словами, наступні дві доби будуть вирішальними.

"Протягом наступної доби вони спробують це зробити знову. Тобто будуть знову удари, швидше за все, ракетні, по містах України. Можливо навіть, що цілитимуться по урядовому кварталу, безпосередньо по Офісу президента і так далі... Я можу сказати, що вирішальною стане завтрашня доба та післязавтрашня", - сказав він в ефірі "Право на владу".

Нині у соцмережах шириться інформація начебто від CNN з посиланням на американську розвідку про те, що нові ракетні удари по Києву будуть завдані, починаючи з 3 години ранку. Проте у Twitter CNN чи на сайті такої інформації нема.

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович каже, що такі удари розглядаються як "імовірні". На його думку, мирним громадянам такі удари загрожують з низькою імовірністю.

"Бити будуть по військових об'єктах ... Тож сьогодні буде найстрашніший день. Страшніше, ніж учора. Сьогодні вони включать усі свої можливості, щоб зламати нас психологічно і – на полі бою. Але, з іншого боку, вже буде й легше. Ефекту раптовості немає, звичка почала утворюватися, десантами нас не налякаєш. Завтра будуть і повітряні удари, і десанти, і вклинення, і оточення. Витримаємо завтра – на третю добу стане суттєво легше", - зазначив радник голови ОП Олексій Арестович.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення