Утилізація по-київськи: чоловік скинув свій гараж з мосту у Дніпро, але поліція цього "не побачила" (відео)

Столичні патрульні розшукали водія, який на Північному мосту "загубив" металеву конструкцію, яку утримувала вантажівка з краном-маніпулятором. Відео, як евакуатор скинув з мосту щось габаритне у Дніпро, з’явилось сьогодні вранці у київських телеграм-каналах.

"Учора громадяни стали очевидцями події, як металева конструкція звалилася з вантажівки в Дніпро. Не розгубилися, встигли зафільмувати та ще й номер авто запам’ятати. Адже водій одразу зник з місця події. Патрульні оперативно розшукали 37-річного порушника. Чоловік пояснив, що причиною ДТП став ненадійно закріплений вантаж, який перекинувся під час руху", - повідомили у патрульній поліції Києва.

Поліцейські склали на водія протоколи за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна) КУпАП та викликали слідчих.

Утім, очевидці події і ті, хто переглянули відео з різних ракурсів, стверджують, що поліція не хоче помічати очевидних речей. Адже чутко видно, що конструкція аж ніяк не впала, а "надзвичайно розумний" керманич попросту скинув її у воду.

"Нехай сплачує штраф і виловлює те, що викинув", - пишуть у дописах під відео обурені кияни.

Крім того, кияни подивовані, як кара не наздогнала чоловіка одразу.

"У нього ця конструкція спочатку на ходу відпала, він 15 хвилин намагався щось із нею зробити, а потім вирішивши тупо скинути у воду. Автомобіль #Volvo #KA6178BT. У коментарях пишуть, що його здуло, але насправді - конструкція розвалювалася і в кінці він її маніпулятором підштовхував, щоб скинути", - розповів очевидець події.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення