В Ірландії 8-річній українці завдали 70 ножових поранень, її матір знайшли непритомною (фото)

У Клеркаслі на сході Ірландії стався напад на будинок, де мешкали 15 біженців з України. Відомо, що 8-річна дівчинка отримала понад 70 ножових поранень, а маму дитини знайшли непритомною. Про це повідомляє The Independent.

Інцидент стався у вівторок, 27 вересня. Поранену дівчинку через вікно побачив один із мешканців будинку для біженців. Він підняв тривогу, і сусіди одразу ж викликали поліцію та медичну допомогу. Люди розповіли поліції про звуки "безладу", що доносилися від однієї з кімнат.

У будинку виявили 8-річну українку із численними пораненнями. Дівчинка була непритомна, а поряд виявили її маму, яка також була у критичному стані. Постраждалих негайно доправили до лікарні та обидві перебувають у реанімації.

Як розповіли сусіди, напад стався у резиденції у Клеркаслі, на околиці Енніса. Будинок використовували для біженців з України. Його нещодавно відремонтували та заселили 15 осіб.

Поліція зараз проводить опитування свідків та з'ясовує, де знаходиться батько дитини, оскільки є певна плутанина про те, де може бути чоловік.

Про українців відомо, що вони прибули до Ірландії кілька тижнів тому. Дівчинка почала навчатися у найближчій національній школі.

Дитині провели термінову операцію, але за словами лікарів, вона перебуває у критичному стані. У неї зачеплено життєво важливі органи. Мати дівчинки, як і раніше, непритомна, і медики встановлюють причину її стану. Жінка також має травми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення