В Італії під скелею знайшли мертвою 33-річну українку, її замучив до смерті росіянин

В Італії біля підніжжя скелі знайшли мертвою 33-річну львів’янку Марту-Марію Огризко. На тілі жінки виявили травми, отримані внаслідок падіння, а також від побоїв. Її 41-річного співмешканця-росіянина затримали за звинуваченням у жорстокому поводженні з нею. Про це пише видання RaiNews 24.

Повідомляється, що українка впала зі скелі висотою близько двох метрів і не могла рухатися. Відомо, що неподалік скелі вона проживала в трейлері з чоловіком. Вона звернулася по допомогу до свого співмешканця-росіянина, телефонуючи йому та надсилаючи повідомлення через WhatsApp, але її прохання про допомогу залишилися без відповіді.

Жінку знайшли мертвою наступного ранку. Трагедія сталася на острові Іскія в муніципалітеті Барано.

Після перевірки правоохоронцями телефона, яким користувався її співмешканець, виявилося, що жінка писала та телефонувала йому в суботу, 13 липня, з закликами та проханням про допомогу, однак порятунку не дочекалася.

За даними ЗМІ, затриманий повдіомив, що в ніч з 13 на 14 липня він вийшов на пошуки своєї співмешканки та знайшов її серед рослинності ще живу. Співмешканець на допиті зізнався, що залишив саму у проваллі на ніч. Він так і сказав жінці, що «вона повинна буде спати там всю ніч». Наступного ранку він знайшов її вже мертвою.

Відомо, що 41-річний чоловік неодноразово нападав на Марту-Марію і погрожував їй, зокрема, ножем.

Одного разу він спалив її одяг та кинув її у вогонь, спричинивши опіки другого ступеня сідниць, рук і живота. Також він не дозволяв їй часто зустрічатися і бачитися з членами своєї сім'ї, яких він ненавидів за те, що вони українці.

Сестра жінки повідомила, що він також образив їх, назвавши «гівняними українцями, які мають померти». Після знущань декілька разів жіка зверталась по допомогу до відділення невідкладної допомоги лікарні Лакко-Амено.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення