В Одесі 70-річний автокрадій серед білого дня поцупив Toyota Land Cruiser Prado (фото)

В Одесі поліцейські оперативно затримали 70-річного містянина, який незаконно заволодів чужим автомобілем. Про курйозний випадок із добрим фіналом розповіли у поліції міста.

"Зловмисник помітив як власник Toyota Land Cruiser Prado, не вимикаючи двигун, розвантажує біля крамниці товар. Дочекавшись, коли він зайде всередину, правопорушник сів за кермо і поїхав геть", - йдеться у повідомленні.

Про зникнення позашляховика потерпілий одразу сповістив до поліції. Правоохоронці ввели в дію спеціальну поліцейську операцію "Перехоплення" і за два кілометри, на тій самій вулиці, затримали зловмисника. Чоловік пояснив, що під впливом оковитої навіть і не збагнув, як зажадав пригод.

"За керування транспортним засобом у нетверезому стані й без документів відносно правопорушника склали адміністративні матеріали за статтями 130 та 126 КУпАП. А от за незаконне заволодіння чужим автомобілем він нестиме відповідальність за статтею 289 Кримінального кодексу України. Зараз вирішується питання щодо затримання одесита в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - повідомила заступниця начальника слідчого відділу відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Анастасія Черненко.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення