В Одесі хлопець садовим гномом проломив голову батькові свого друга, бо той виганяв його з дому (фото)

В Одесі молодик, який прийшов у гості до свого товариша, побив його батька фігурою садового гнома. Причиною агресії стала сварка - батько друга намагався вигнати його з дому. Про інцидент розповіли у поліції Одеси.

"24-річний правопорушник прийшов у гості до сина потерпілого, але коли власник оселі вирішив, що візит молодика затягнувся і вказав йому на двері, між ними спалахнула сварка. Під час конфлікту зловмисник схопив садову фігуру і вдарив нею 62-річного чоловіка по голові", - йдеться у повідомленні.

Подія сталася у домоволодінні в приватному секторі Київського району міста, "швидку" викликали її очевидці. Лікарі госпіталізували потерпілого з переломом тім’яної кістки та іншими ушкодженнями голови.

"Правоохоронці затримали молодика неподалік від місця події. Слідчі вже оголосили фігуранту підозру за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, – розповіла заступниця начальника слідчого відділу Одеського районного управління поліції № 1 Алла Кальчева. – За умисне нанесення тяжкого тілесного ушкодження йому загрожує від п'яти до восьми років позбавлення волі".

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення