В Одесі молодик, побачивши нового коханця ексдівчини у своєму одязі, розпоров йому живіт ножем

Поліцейські повідомили про підозру 33-річному одеситу у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень співмешканцю колишньої коханої. Про це повідомили у поліції Одеси.

"Подія сталася на початку грудня в квартирі жінки на вулиці Академіка Корольова, куди зловмисник заявився з черговим візитом. Побачивши в оселі суперника, з яким у нього раніше були суперечки на ґрунті ревнощів, та ще й у своєму одязі, непроханий гість в пориві гніву дістав з кишені складний ніж і вдарив ним чоловіка в живіт. Після скоєного нападник одразу втік, викинувши знаряддя злочину на одному зі сходових майданчиків багатоповерхівки", - йдеться у повідомленні.

Медики госпіталізували 40-річного постраждалого з проникаючим колото-різаним пораненням черевної порожнини та сповістили про подію правоохоронні органи.

Слідчі вилучили ніж, розшукали правопорушника і за наявності достатніх доказів, зібраних правоохоронцями, повідомили йому про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Триває слідство.

Зазначимо, згідно з чинним законодавством, санкція вищезгаданої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення