В Україні оголосили в розшук чоловіка, який по-звірячому вбив дворічну дитину (фото)

Поліція Київської області оголосила в розшук засудженого за вбивство дворічної дитини Олександра Балакірева. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

У лютому 2019 року Балакірев був засуджений на 10 років позбавлення волі через вбивство, яке сталося в травні 2016 року.

"Чоловік перебував в будинку разом з дворічним сином своєї співмешканки, він був у стані наркотичного сп'яніння - під дією амфетаміну. Через те, що хлопчик плакав і кликав маму, злочинець завдав дитині кілька ударів руками по голові, тулубу і кінцівкам, заподіявши йому тяжкі тілесні ушкодження, від яких він помер", - повідомляли тоді в прокуратурі.

Однак в листопаді 2019 року Шевченківський районний суд столиці звільнив Балакірева від відбування покарання умовно-достроково. Прокуратура порахувала це рішення незаконним і подала апеляцію. 5 лютого апеляція була задоволена і Київський апеляційний суд скасував рішення Шевченківського суду.

"Прокуратурою міста Києва до Ірпінського відділу ГУ НП в Київській області направлено лист щодо організації виконання рішення Київського апеляційного суду, який визнав незаконним умовно-дострокове звільнення засудженого Балакірева О.П. Під час проведення оперативних заходів співробітники поліції з'ясували, що засуджений втік з місця проживання в селищі Коцюбинське і місце його знаходження поки невідомо", - повідомляють в прокуратурі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення