Вдарив у живіт та плече: суд оголосив вирок чоловіку, який у Києві біля вокзалу підрізав жертву

Солом’янський районний суд столиці оголосив вирок мешканцю Київщини, який ножем поранив чоловіка. За скоєне суд призначив йому покарання у вигляді п’яти років та двох місяців тюремного ув’язнення. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Києва.

"Восени 2019 року до чергової частини поліції Києва надійшло повідомлення про те, що неподалік від Центрального залізничного вокзалу між чоловіками виник конфлікт, у ході якого один із них отримав ножове поранення. На місце події негайно виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група та лікарі. Поліцейські з’ясували, що чоловіки познайомились на території вокзалу та вирішили розпити пляшку алкоголю. Під час застілля між знайомими виник конфлікт, у ході якого один із них дістав із кишені ніж і двічі вдарив опонента у живіт та плече", - йдеться у повідомленні.

Працівники поліції затримали правопорушника у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, а слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Затриманий – уродженець Київської області, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжки та грабежу.

Після завершення досудового розслідування матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом правоохоронці направили до Солом’янського районного суду, який визнав чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та призначив йому покарання у вигляді п’яти років позбавлення волі.

Окрім цього, на підставі ст. 71 (Призначення покарання за сукупністю вироків) Кримінального кодексу України, було вирішено частково приєднати невідбуте покарання та остаточно призначити зловмиснику покарання у виді позбавлення волі строком на п’ять років та два місяці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення