Весь день пиячили: під Харковом п’яний водій скинув авто із пасажиром у річку, є жертви (відео)

На Харківщині у Чугуївському районі автомобіль із двома чоловіками впав у воду. Інцидент став смертельним для одного із них, повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

"14 серпня о 21:53 на номер "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася селі Черемушне на території Зміївської громади. Водій легкового автомобіля "ВАЗ-2110" допустив падіння свого авто з кручі у річку Сіверський Донець. Сам він врятувався, але його 32-річний пасажир залишився всередині авто і потонув", - йдеться у повідомленні.

На місце події було направлено черговий караул 58-ї Державної пожежено-рятувальної частини. Рятувальники в темряві відшукали повністю затонуле авто та за допомогою автомобільної лебідки підтягнули його ближче до берега. Потім крізь вікно вони дістали загиблого на берег для проведення оперативно-слідчих дій. Загиблим виявився мешканець м. Харкова. За фактом події ведеться слідство.

Водночас, як повідомили у Telegram-каналі "ТРУХА Харьков", потонув саме водій. Пасажиру вдалось вибратися через відкрите вікно. Telegram-канал також опублікував відео вилучення тіла з води.

"Уточнили, що потонув все ж водій, а пасажир сидів ззаду і вибрався. У нього було відкрите вікно, це і врятувало. Авто належить пасажиру. Очевидці повідомляють, що ці двоє цілий день гуділи, слухали голосно музику, пиячили. На момент вильоту в Сіверський Донець обидва були п'яні", - йдеться у повідомленні.

УВАГА! Відео містить моторошні кадри (18+)

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення