Від авто нічого не залишилось: на трасі Київ-Чоп зіткнулися легковик та мікроавтобус (фото)

Поблизу села Дібрівка Рівненського району на автодорозі "Київ-Чоп" сталося смертельне зіткнення легковика та мікроавтобуса. Внаслідок ДТП одна людина загинула, ще четверо потрапили до лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

"Поліцейські на місці події встановили, що близько 23:15 водій автомобіля "Mitsubishi Galant" — 23-річний житель села Великий Мидськ Костопільського району, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем "Volkswagen Transporter", під керуванням 37-річного жителя села Тернове Закарпатської області", - йдеться в повідомленні.

Так, внаслідок ДТП тяжко травмувався керманич легковика. Його госпіталізували до Дубенської центральної міської лікарні. Однак, лікарям не вдалося врятувати життя молодого чоловіка. Від отриманих травм він помер у реанімаційному відділенні.

Також у ДТП постраждав водій мікроавтобуса та троє пасажирів: 30-річна дружина водія, їхній 18-річний односелець та 33-річна жінка, яка зареєстрована у Чернігівській області. Усіх із різними травмами госпіталізували до Дубенської лікарні.

Слідчим розпочато досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення