Відібрала дерев’яну ніжку від стільця: в Обухові продавчиня відгамселила чоловіка, який напав на неї (відео)

В Обухові Київської області зловмисник зайшов до приміщення маркету, декілька секунд спостерігав за діями продавчині, а потім раптово почав наносити удари палицею. Як з’ясувалося, правопорушник заздалегідь приготував дерев’яну ніжку від стільця, якою спричинив розсічену рану голови. Утім, нападник отримав гідну відсіч. Про це повідомили у Відділі комунікації поліції Київської області.

"Хоробра жінка ні на мить не злякалась нападника, який раптово вдерся в її магазин і кинувся на неї із палицею. За мить забрала дерев’яшку і стусаном вигнала із крамниці", — розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Завдяки своєчасному реагуванню правоохоронців Обухівського управління поліції Київщини, особу кривдника викрито. Згодом поліцейські затримали 47-річного місцевого жителя. Порушник не зміг пояснити правоохоронцям свою спонтанну агресію на працівницю магазину.

Правоохоронці помістили зловмисника до ізолятору тимчасового тримання. Його подальшу долю визначить суд.

За фактом хуліганства із застосуванням предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень (ч. 4 ст.296 ККУ) слідчі розпочали досудове розслідування . Фігуранту загрожує до 7 років позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення