Відрізані вуха, виколоті очі та розірваний задній прохід: з'явилися моторошні подробиці вбивства 11-річного хлопчика на Запоріжжі (фото, відео)

В ефірі ток-шоу "Стосується кожного" анонімний користувач соцмереж в окулярах та масці розповів моторошні подробиці вбивства кримінальниками 11-річного хлопчика на Запоріжжі.

"У хлопчика є батьки, але вони пиячать. Він бігав по селищу та "стріляв" цигарки. В останній місяць перед тим, як зникнути, саме в автівці Черепа (підозрюваний у вбивстві дитини-ред), хлопчик катався. Коли розкопували місце, де заховали труп дитини, люди розповіли, що у загиблого були відрізані вуха, виколоті очі та розірваний задній прохід", - повідомив анонім.

Під час ефіру сусіди дитини розповіли, що, ймовірно, вбивці спочатку планували хлопчика використовувати у якості розповсюджувача наркотиків і можливо "підсадили на них дитину".

Також була озвучена версія, що кримінальники, яких підозрюють у вбивстві дитини не могли займатися розповсюджуванням наркотиків самотужки. Де мова йде про наркотики, там завжди є організована злочинна група. Можливо навіть через це дитину так довго "шукали", цілих 5 місцяв.

Нагадаємо, що 11-річного Максима Самофалова з Якимівки, що на Запоріжжі, шукали п'ять місяців. Убитим хлопчика знайшли за кілька кілометрів від дому у селі Радивонівці.

За версією слідства, хлопчика викрали двоє дорослих чоловіків, два тижні його нещадно катували, а потім вбили свою маленьку жертву і забетонували. Тіло хлопчика було замуроване в підвалі приватного будинку. Експертиза встановила, що дитину забили до смерті.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення