Відрубав голову і не лише: в Одесі чоловік вбив жінку і розчленував, з’явилось відео зізнання

В Одесі зловмисник вбив жінку, розчленував тіло та кинув у смітник. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Зазначається, що 17 серпня до поліції звернулася літня жінка - жителька Суворовського району. Вона просила допомоги в пошуках її доньки, яка декілька днів не виходила на зв'язок.

Поліцейські відпрацювали коло спілкування зниклої і з’ясували, що останнім, хто міг бачити розшукувану, був 44-річний житель Суворовського району.

Встановлено, що ввечері 13 серпня він познайомився зі 51-річною одеситкою і запросив її до себе. Під час спільного вживання алкоголю між ними виникла сварка, в ході якої господар декілька разів вдарив гостю по голові. Від отриманих травм потерпіла померла.

"Аби приховати сліди злочину, чоловік сховав тіло у підсобному приміщенні, а через добу розчленив - відрубав їй голову та кінцівки. Сховав тіло в сумку й ковдру і викинув в найближчий смітник", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали зловмисника та повідомили йому про підозру в умисному вбивстві. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Поліцейські клопочуть про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Тіло жінки знайшли на сміттєзвалищі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення