Військові РФ випустили по житловим будинкам в Нікополі понад 30 реактивних снарядів: багато руйнувань і жертв, постраждали 4 дітей (фото, відео)

Російські військові з "Градів" обстріляли житловий квартал у Нікополі, двоє людей загинули. Про це у Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. Голова Нікопольської РВА Євген Євтушенко уточнив, що обстріл стався близько 02:30.

"Російська орда не припиняє терор Нікопольського району. Умисно обстріляли з "Градів" житловий квартал у Нікополі. Випустили понад 30 реактивних снарядів. Попередньо, двоє людей загинули, дев’ятеро - поранені. Шестеро постраждалих у лікарні, серед них четверо дітей. Найменшому пораненому усього три роки! Три роки! Дитині, яка спала удома, коли російські відморозки ударили по ній з "Градів". Обстрілом вщент зруйновані 3 приватні будинки, з десяток - пошкоджені", - повідомив Резніченко.

Наразі рятувальники продовжують розбирати завали і з’ясовувати масштаби руйнувань. По місту розкидані боєприпаси, які не здетонували. Працюють піротехніки.

Ось такі звуки чують мешканці Нікополя вже котрий день поспіль:

Нагадаємо, минулої ночі російські військові випустили по Нікополю до 40 реактивних снарядів. Окупанти знищують місто "Градами" з Енергодару, прикриваючись ядерним об'єктом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення