Витворяв на ліжку дитини непристойне: у Києві акваріуміст-педофіл знущався над 13-річною дівчинкою

Чистильнику акваріумів загрожує 15 років в’язниці або довічне позбавлення волі за сексуальне насильство та розбещення 13-річної дівчинки. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Чоловік приходив до квартири родини чистити акваріум. Завоювавши за багато років довіру сім’ї, він почав проявляти інтерес до 13-річної доньки власника квартири. Достовірно знаючи, що дівчинка малолітнього віку, зловмисник обмінявся з нею номерами телефонів. Через месенджер обвинувачений вів непристойні розмови із дівчинкою та надсилав їй порнографічні відео, у тому числі дитячу порнографію.

"Також чоловік записував відео, на якому він на ліжку дівчинки вчиняв дії сексуального характеру, після чого надіслав відеофайл дитині. Підозрюваний також здійснював непристойні дотики до тіла дівчинки, що кваліфіковано як сексуальне насильство, вчинене повторно", - повідомили у прокуратурі.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської міської прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 40-річного киянина за обвинуваченням у розбещенні малолітньої дівчинки, сексуальному насильстві, не пов’язаному з проникненням у тіло дитини, вчиненому повторно, та умисному зберіганні дитячої порнографії без мети збуту (ч. 2 ст. 156, ч. 6 ст. 153, ч.1 ст. 301-1 КК України). Санкція статей передбачає позбавленням волі на строк п’ятнадцять років або довічне позбавлення волі.

Як раніше писали "Надзвичайні новини", у Києві викрили "акваріуміста", який роками розбещував маленьку дівчинку

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення