Все життя допомагав іншим, а тепер сам потребує: рекордсмен книги рекордів втратив руку (відео)

В Україні розпочали збір коштів для Володимира Моісея, чия сила духу надихає тисячі людей. Він присвятив своє життя допомозі людям і навіть не здогадувався, що одного разу вона знадобиться йому самому. Нині для рекордсмена Української книги рекордів - людини, що підняла в становій тязі 250 кг з однією рукою - збирають 160 тисяч гривень для функціонального косметичного протеза руки.

Ліву руку Володимир втратив під час аварії. Іронія долі полягає в тому, що в той день він їхав, щоб домогтися коштів на операцію для хворого хлопчика.

Чоловік живе в місті Бердянську та займається соціально правовим захистом людей, які опинилися в складних обставинах, і соціально-побутового корекцією, реабілітацією дітей з порушенням фізіологічних функцій опорно рухового апарату. Він - професійний спортсмен і тренер, психолог.

"Я знаю, що таке мати обмежені можливості. У мене немає руки, і вона не з'явиться як в мультфільмі. Але! Як Герої Marvel відкривають свої надздібності для того, щоб допомагати людям, з вашою допомогою я хочу отримати надздібності - функціональний косметичний протез руки. Це сучасний покращений протез - нова розробка одеських фахівців протезно-ортопедичного центру. Його вартість 160 тисяч гривень. Моя мета і мрія - на особистому прикладі показати, що в житті головне не падати духом! Підтримати прагнення людей з обмеженими можливостями до занять спортом. Я звичайна людина, не супергерой, але з вашою фінансовою підтримкою я отримую можливості допомагати тим, хто потребує цього", - резюмує Володимир.

Як винагороду за спонсорство спортсмен пропонує розроблені ним програми по здоровому харчуванню і тренуванням, мотиваційні психологічні консультації.

Підтримайте рекордсмена Української книги рекордів через краудфандингову платформу RazomGO!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення