За 200 метрів від Дому молитви: у Рівному в підпільному борделі клієнти розраховувались через касовий апарат (відео)

У Рівненському борделі, замаскованому під масажний салон, провели санкціоновані обшуки. Співробітники відділу протидії торгівлі людьми (управління міграційної поліції) та рота поліції особливо призначення виявили у закладі п’ять немісцевих дівчат та докази незаконної діяльності. Одна з "працівниць" салону безпосередньо надавала "послуги" клієнту. Під час обшуку до салону "на зміну”" прибула ще одна дівчина – мешканка Херсону, пише Рівне Онлайн.

У Рівному поліція провела обшуки в Ego Studio – закладі, що надає інтимні послуги. Це один із цілої мережі закладів по Україні, замаскованих під масажні салони. Серед послуг так званого VIP-масажу – власне масаж, "релакси" (мастурбація) та інші різноманітні форми інтимного фетіша. Вартість послуг складала від 1700 до 11000 гривень та більше - за окремі додаткові послуги.

Обшуки мережі "салонів" та затримання організаторів незаконного бізнесу проводились синхронно по всій Україні.

Близько 20:10 одночасно по всій країні, поліцейські менше ніж за дві хвилини зайшли до приміщення. Напівголі дівчата почали вискакувати на вулицю, тому правоохоронці були змушені їх на декілька секунд "заспокоїти" та відібрати телефони, щоб не було витоку інформації. Потому перейшли до санкціонованого, за рішенням суду, обшуку.

У приміщенні на момент початку операції знаходився один клієнт, обмотаний лише рушником. Одна з дівчат якраз надавала йому послуги.

Оголеного клієнта салону "Ego Studio" затримали під час сеансу "масажу"

Одна з дівчат, яка найактивніше спілкувалася зі слідчими, представилася Мариною. Вона апелювала до права і під приводом дзвінка до адвоката намагалася вирвати у правоохоронців свій телефон та комусь зателефонувати. Проте ім’я адвоката озвучити не захотіла. Зрештою, після її дзвінка так ніхто і не приїхав.

Ймовірно, адміністраторка Марина, яка активно спілкувалася з поліцейськими

Решта четверо дівчат спочатку не хотіли представлятися, проте потім таки називали різні імена, спочатку вигадані, але й вони врешті показали поліцейським свої документи.

Працівниці "масажного" салону Ego Studio під час обшуку

Після "знайомства" та зачитування судової ухвали про обшук і проведення решти необхідних у такому випадку процедур, поліція перейшла до безпосереднього обшуку. Крім загальних кімнат у будинку облаштовано чотири приватні – із заклеєними вікнами, приглушеною неоновою підсвіткою та одним широким двоспальним ліжком кожна.

У загальних кімнатах правоохоронці знайшли дві приховані вебкамерами з прямим підключенням до Інтернету, замасковані в аудіоколонках, а роутер був захований у гаражі. Стороння людина за сіткою колонки ці камери не бачила, а це значить, що у закладі проводилася прихована відеозйомка.

Приховані відеокамери на першому та другому поверсі

Серед різноманітних засобів, призначених для сексуальних утіх, у кімнатах виявили масажні олії, різноманітні лубриканти, рольові костюми (про поліцейський еротичний костюм дивіться у відео), багато одноразової спідньої білизни, одноразові гігієнічні набори та інші дрібниці для створення інтимної атмосфери.

Деяким клієнтам подобаються інтелектуальні ігри

Одноразова білизна - такої знайшли цілий ящик

Взуття на будь-який смак – все для задоволення клієнта

На другій годині обшуку, у дверний дзвінок хтось подзвонив. Виявилося, це приїхала ще одна дівчина на роботу. Можна тільки уявити її подив, коли вона побачила, що відбувається. Дівчина на ім’я Рима, за її словами, прибула з Херсону. Шокована новоприбула працівниця салону у супроводі співробітників поліції приєдналася до інших дівчат.

Дівчата – всі або, принаймні, більшість із них – немісцеві. У приватній розмові, вони розповіли, що мережа салонів робить обмін дівчатами між областями, щоб раптом не наштовхнутися на знайомих.

Методичка для немісцевих: як дістатися до робочого місця: так званий салон знаходиться за 200 метрів від Дому молитви

Для приїзду полісменів дівчат навчали, що необхідно говорити. Відповідна інструкція лежала у центральній кімнаті. Відверто кажучи, вивчили вони її погано та плуталися у словах.

Методичка для спілкування з правоохоронцями

Оплата за послуги "масажу" йшла через офіційну касу. Це підтвердила наявність касового апарату, касових стрічок, а також терміналу для оплати картою.

Брендована касова стрічка

Стаття 303 Кримінального кодексу (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) передбачає для групи організаторів схеми покарання від 4 до 7 років позбавлення волі. Працівниці інтимних послуг можуть отримати невеликі адміністративні штрафи – до 170 гривень (ст. 181-1 КУпАП – проституція).

Працівниці салону Его Студіо під час затримання

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення