Загинули дві 13-річні дівчинки і чоловік: на Тернопільщині злива знесла з дороги авто у річку, тіла віднесло далеко за течією (фото)

На Тернопільщині під час сильної зливи потоком води знесло з дороги автівку, у якій їхав батько з двома дітьми. Усі загинули. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

"11 червня о 21:40 до рятувальників надійшло повідомлення, що в с. Ліщанці Бучацької ТГ Чортківського району внаслідок сильної зливи потоком дощової води знесло з дороги легковий автомобіль, в якому перебували троє людей. Прибувши до місця події рятувальники виявили, що автомобіль, перевернутий на дах, знаходиться у воді, неподалік проїжджої частини дороги, людей в машині не було", - розповіли у пресслужбі ДСНС.

Пошуки організували вздовж русла річки. Згодом, біля шостої години ранку наступного дня, у воді виявили тіло водія, чоловіка 1990 року народження. О 9:20 - за 5 км від місця, де був автомобіль - знайшли тіло однієї дівчинки, а в 10:11, трохи нижче за течією, виявили загиблою ще одну неповнолітню. Обоє дівчат 2009 року народження.

Загалом до пошуків залучили понад 50 чоловік, фахівців національної поліції та місцеве населення, а також пошуково-рятувальне відділення аварійно-рятувального загону спецпризначення Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення