Загрожує 8 років: екс-поліцейський, що збив сімейну пару у Броварах, піде під суд (фото)

На Київщині судитимуть експрацівника Броварського міжрайонного відділу поліції охорони, який перебуваючи за кермом легковика в'їхав у зупинку громадського транспорту та наїхав на сімейну пару, внаслідок чого одна людина загинула та ще одна отримала травми. Про це повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього працівника Броварського міжрайонного відділу поліції охорони за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди в м. Бровари, внаслідок якої одна особа загинула та одна отримала тяжкі тілесні ушкодження (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України)", - йдеться в повідомлені.

У разі доведення вини, колишньому поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.

Нагадаємо, ввечері 26 вересня 2019 року експрацівник поліції охорони, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля марки Opel, значно перевищив швидкість і втратив керування. В результаті водій в'їхав у зупинку громадського транспорту та скоїв наїзд на сімейну пару. Від отриманих травм жінка загинула на місці, її чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення