Залишив записку матері та вкоротив собі віку: у Харківському СІЗО повісився підліток з Києва (фото)

У Харківському СІЗО 2 лютого скоїв самогубство 17-річний ув'язнений.

Як повідомляють місцеві пабліки, о 6 ранку під час чергового обходу з камери надійшло повідомлення про те, що ув'язнений скоїв самогубство шляхом повішення на простирадлі, закріпленому на внутрішніх ґратах вікна.

На сигнал «Тривога» прибув черговий фельдшер, який розпочав реанімаційні заходи. Після прибуття працівників бригади швидкої невідкладної допомоги було констатовано біологічну смерть.

Померлий ув'язнений 2004 року народження прибув до закладу у 2021 році, утримувався із трьома неповнолітніми. Скарг щодо умов утримання та неналежного ставлення до нього з боку співкамерників та працівників слідчого ізолятора до адміністрації установи не надходило.

Під час огляду трупа судово-медичний експерт не виявив тілесних ушкоджень, що свідчать про насильницьку смерть.

17-річний хлопець залишив записку рідним, у якій він просить вибачити його та нікого не звинувачувати.

Загиблий проживав у Харківській області, але народився у столиці. У липні 2020 року вироком Лозівського районного суду хлопця визнано винним у скоєнні крадіжки (ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу). Суд звільнив його від покарання із випробувальним терміном на два роки. Під час випробувального терміну хлопець знову вчинив кримінальні правопорушення. Його звинувачували за ч. 2 ст. 186, ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 190 (грабіж, крадіжка, шахрайство). У СІЗО перебував із 29 квітня 2021 року.

Нагадаємо, нещодавно у соцмережах оприлюднили моторошні знущання нібито з ув'язнених у виправній колонії на Дніпропетровщині. Як зазначають місцеві пабліки, на опублікованих кадрах група зеків "мочиться на обличчя іншим ув'язненим у Софіївській виправній колонії №45".

Усе це нібито відбувається в адміністративних блоках, де перебуває персонал зони.

"Зверніть увагу: у засуджених у руках телефони – знущання вони знімають, щоб потім шантажувати та залякувати новеньких та неугодних", - йдеться у дописі до відео.

Також додається, що "колонія №45 по тюремним поняттям вважається червоною. Це означає, що уклад у таборі повністю контролює адміністрація та підконтрольна їй група зеків.

Увага, моторошне відео, 21+!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення