Заманив додому сигаретами: у Кривому Розі чоловік анально і орально зґвалтував 13-річного хлопчика

У Кривому Розі чоловік заманив 13-річного підлітка до себе у квартиру та зґвалтував його. Йому інкримінують ч. 4 ст. 152 КК України. Про випадок повідомили у Відділі інформаційної політики Дніпропетровської обласної прокуратури.

"Підозрюваний побачив 13-річного хлопчика, який гуляв у дворі багатоквартирного будинку. Чоловік схопив дитину за шию та силою затягнув в свою квартиру. Погрожуючи побиттям та застосувавши фізичну силу, підозрюваний зґвалтував хлопчика", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України. Наразі йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

Як пише "Дніпро оперативний", злочин стався у Інгулецькому районі. Затриманому чоловікові 57 років. Його підозрюють у анальному та оральному зґвалтуванні хлопчика. Про насильство над дитиною розповіла його мати. За інформацією місцевих ЗМІ, мешканець Кривого Рогу заманив підлітка до себе додому, сказав, що дасть сигарети.

За інформацією місцевого видання "Свої. Кривий Ріг" чоловік ґвалтував дитину з використанням різних предметів. За спроби спротиву хлопчика погрожував навіть вбити. З жертвою педофіл був малознайомий, вітався на вулиці. За словами іншого хлопчика, той бачив, як чоловік схопив підлітка та потягнув до будинку. Виявилося, що чоловік не вперше вчиняє сексуальне насилля.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення