Запах "руського миру": зруйновано каналізаційні очисні споруди у Запоріжжі, стічні води течуть у Дніпро (фото)

Окупанти зруйнували каналізаційні очисні споруди у Василівці Запорізької області, тепер стічні води течуть у Дніпро. Про це повідомив голова Запорізької ОДА Олександр Старух.

У результати обстрілу військами РФ очисних споруд Василівського експлуатаційного цеху водопостачання та водовідведення, який знаходиться у с. Верхня Криниця, зруйновано декілька важливих об’єктів. Крім руйнування адміністративної будівлі пошкоджена лінія електроживлення. Також зруйнована будівля каналізаційної насосної станції №1, що подає стічні води м. Василівка на очисні споруди каналізації.

"Навіть у разі відновлення живлення функціонування очисних споруд неможливе. Наразі потребує капітального відновлення споруда та обладнання каналізаційної насосної станції №1. Зворотні води з міста зараз потрапляють до р. Дніпро без будь-якого очищення", - повідомив Старух.

"За першої ж можливості, коли з’явиться доступ до цих об’єктів, ремонтні роботи будуть обов’язково проведені", - зазначив голова Запорізької ОДА Олександр Старух.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення