Зарізала і підпалила труп: на Одещині 14-річна дівчина жорстоко вбила подругу, якій зав’язала очі (відео)

Правоохоронці затримали 14-річну дівчину в місті Ізмаїл на Одещині. Її підозрюють в умисному вбивстві своєї подруги. Про це повідомили в Головному управлінні Нацполіції Одеської області.

6 січня вранці містянин, який гуляв з собакою, виявив тіло дівчини на березі річки Дунай у вогні та повідомив про це у поліцію. За даними правоохоронців, загибла — 14-річна місцева жителька. На її тілі виявили декілька ножових поранень.

Слідчі зазначили, що камери відеоспостереження у місті зафіксували дівчат, які удвох пішли до водойми, а повернулася лише одна. Останньою виявилась знайома загиблої з паралельного класу, її розшукали в іншому кінці міста.

Речовий доказ, ніж, що знайшли на місці події. Фото: поліція Одеської області

У поліції додали, що школярка у скоєному зізналася. Зі слів фігурантки, вона була ображена на подругу нібито через те, що потерпіла постійно її обкрадала. За це школярка вирішила помститися дівчинці.

"Правопорушниця взяла простирадло, ніж, олію та сірники і покликала однокласницю на прогулянку до річки. Аби жертва не бачила, що буде робити зловмисниця, остання сказала про нібито підготовлений для неї сюрприз. Далі попросила потерпілу сісти на простирадло, одягнула їй на очі пов’язку і декілька разів вдарила ножем. Попередньо, від одного з таких тілесних ушкоджень дівчина й загинула. Тіло потерпілої правопорушниця облила олією, підпалила і втекла, кинувши у вогонь ніж", — розповів начальник Ізмаїльського районного відділу поліції Віктор Герасименко.

З місця події вилучили речові докази та скерували на експертизу, а дівчинку затримали. Їй інкримінують ч. 1 ст. 115 КК України, що карається позбавленням волі на строк від 7 до 15 років. Нині підозрювана в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі клопочуть про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення