Зарізав 7-річну доньку та дружину, а сам застрелився: стали відомі подробиці розправи у Кривому Розі (фото)

 Свои. Кривой Рог

23 жовтня Кривий Ріг приголомшила новина про вбивство 39-річної жінки та її семирічної дитини.

Лілії Бовдуй було 39 років. Сучасна жінка, яка встигла стати мамою та створити власний невеличкий бренд одягу. Її фейсбук наповнений постами про шиття, майже кожний другий допис закликає до підтримки України.

Лілія була справжньою майстринею: вона з дитинства створювала одяг для себе, а потім шила речі для дітей і дорослих та продавала через соціальні мережі. Так маленьке хобі перетворилося на повноцінну роботу.

Семирічна дитина Лілії тільки-но почала ходити до школи. Мама та донечка любили проводити час разом, а понад усе їх об’єднувала любов до тварин.

Вміння працювати голкою та ниткою зробило Лілію відомою у Кривому Розі. Декілька разів жінку запрошували вести програми на місцевому комунальному телеканалі. Вона неодноразово ставала гостею ефірів та допомагала створювати дизайнерські речі.

У житті мами та дочки все було добре, окрім одного. Лілія вирішила розлучитися з чоловіком Віталієм. Вже деякий час вони не жили разом. Майстриня була на шляху до створення нової сім’ї з військовим ЗСУ. Вони мали одружитися у листопаді, але залишалося зробити одну річ — отримати свідоцтво про розірвання шлюбу з Віталієм.

22 жовтня Лілія разом з дитиною поїхала на переговори з людиною, яка юридично все ще лишалася її чоловіком. Що було далі — з’ясовує слідство. Троє загиблих знайшли в автівці — згідно з однією з версій, Віталій завдав жінці та власній дочці по вісім ножових поранень. Ймовірно, після цього він застрелився. Останнім, що побачила маленька дівчинка, могли бути очі розлюченого батька, який не зміг відпустити те, що вже давно втратив.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення