Зарізав сестру, матір, діда і переїхав пішохода: харків’янин розповів про "голос" у голові (відео)

20-річний молодик, якого підозрюють у потрійному вбивстві та смертельній ДТП у Харкові, дав свідчення. Він розповів, що ним керували "голоси". Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУ НП України в Харківській області Сергій Болвінов.

Він опублікував відео свідчень підозрюваного, де той розповідає, що прокинувся зранку та почав виконувати вказівки, що лунали в його голові.

"Коли голос склав мій план і сказав мені його втілювати, я пішов на кухню, схопив ножа, зайшов до спальні, зарізав свою молодшу сестру, вона пручалася. Я пішов в кімнату до дідуся, він лежачий, повний інвалід, я зарізав його. Вибігла мати, вона сильніше за всіх пручалася", - розповів він під час допиту.

Всю свою родину - 49-річну матір, 11-річну сестру та 71-річного діда – він вбив у квартирі та кинувся тікати. Під під’їздом чекало таксі – його ще до нападу викликала матір. Водієві хлопець також почав погрожувати ножем, і той встиг вистрибнути з салону. Тоді нападник поїхав сам. З вулиці Метробудівників встиг доїхати до Гвардійців Широнинців і там на смерть збив пішохода. Каже, бачив людину, але аварія все одно сталася.

"Я намагався ухилитися, але у мене не вийшло. Я збив людину і продовжив рух. Далі врізався в "Ланос" в ліву частину, кинув машину і побіг в бік метро "Студентська". Поки я біг, голоси почали зникати і я почав усвідомлювати суть того, що відбувається, почав трошки приходити до тями", - розповів він.

У друге ДТП потрапив на наступному ж перехресті. Своєї провини у потрійному вбивстві, загибелі людини під колесами та заволодінні машиною таксі він не заперечує, однак наполягає, що скоїв злочини так само під впливом "голосів" у голові.

Болвінов зазначив, що підозрюваний вже має три судимості за грабежі. А два роки тому його штрафували за побиття матері.

З його слів, затриманий зізнається в усьому, обіцяє співпрацювати зі слідством. Наразі йому повідомили про підозру за трьома статтями та призначили цілу низку експертиз. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Як повідомили у пресслужбі Харківської обласної прокуратури, убивцю взято під варту.

Нагадаємо, вдень 16 липня чоловік вбив у квартирі по вул. Метробудівників молодшу сестру, мати та 71-річного дідуся. Він наніс всім трьом множинні удари ножем. Після вбивств зловмисник сів в автомобіль таксі та, погрожуючи водію ножем, вкрав машину. У районі перехрестя проспекту Героїв Праці та Гвардійців Широнінців зловмисник збив пішохода — 52-річний чоловік, який переходив дорогу, загинув на місці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення