Зарубав та спалив тіла: у Запорізькій області чоловік вбив двох жінок

У Запорізькій області затримали чоловіка, який під час конфлікту на сміттєзвалищі зарубав двох жінок та спалив їх тіла. Про це повідомляє із посиланням на відділ комунікації ГУНП у Запорізькій області.

"23 лютого об 11:05 до Оріхівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від жителя села Преображенка 1982 року народження про те, що 22 лютого пішли з дому і не повернулись його мати 1960 року народження та дружина 1987 року народження. Також, 23 лютого до Оріхівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на сміттєзвалищі в селі Преображенка виявлені обгорілі рештки людського тіла", - сказано у повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Вжитими заходами поліцейські встановили обставини події.

22 лютого близько 10:00 на сміттєзвалищі під час збирання металобрухту між місцевим жителями 1989 року народження та двома жінками, його односельцями, виникла сварка. Чоловік схопив сокиру і вдарив молодшу жінку по голові, а потім щоб позбутися свідка подій, наніс декілька ударів і старшій жінці. Від отриманих травм обидві померли на місці. Далі щоб приховати сліди злочину, зловмисник підпалив тіла.

Працівники поліції встановили особу та місцезнаходження підозрюваного і затримали його в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічного позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, на Донеччині до довічного позбавлення волі засудили чоловіка, який застрелив дружину та її коханця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення